You are currently viewing Sollicitatieoproep voor internationale organisatie

Sollicitatieoproep voor internationale organisatie

Wil je internationale ervaring opdoen, dan is hier je kans. Let wel, het is voor een tweejaarcontract op vrijwillige basis. Het United Agency for International Development /Eastern and Southern Caribbean (USAID/ESC) is op zoek naar jou om deel uit te maken van hun Youth Think Tank (YTT). Je kunt je nomineren tot en met woensdag 28 juli.


De voorvereisten

De voorvereisten: Ben je tussen de 18 en 29 jaar, heb je relevante ervaring of inzichten die aansluiten bij onderwerpen als klimaatverandering, burgerveiligheid en onderwijs. In staat om leiderschapskwaliteiten of -potentieel te demonstreren. Kun je pleiten voor behoeften en ambities van kwetsbare jongeren. Wil je een netwerk opbouwen met andere jonge leiders in de regio op verschillende segmenten van de samenleving: overheid, politiek, bedrijfsleven en non-profit organisaties.


De YTT is een vrijwilligersorganisatie bestaande uit jongeren uit de oostelijke en zuidelijke Caraïben, tussen de 18 en 29 jaar. Het doel is om jongeren een actieve rol te laten spelen in hun eigen ontwikkeling, en ze zullen samenwerken met USAID/ESC bij het ontwerpen, implementeren en uitvoeren van programma’s ontwikkeling.


Nadat het nominatieproces is gesloten, worden YTT-leden gekozen via het interne proces van USAID/ESC. Voor meer details en om toegang te krijgen tot het openbare nominatieformulier, klik hier om de YTT-website te bezoeken.

This Post Has 2 Comments

  1. Novokart

    Great content! Keep up the good work!

Leave a Reply